Gyanús anyajegy

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! A jobb felkaromon egy anyajegy enyhe, de gyanús elváltozásokat mutat (egyenletlen felszín, hámlás, mintha heges lenne). Bejelentkeztem bőrgyógyászatra, de csak egy hónap múlvára kaptam időpontot, és úgy tudom, hogy ha egy anyajeggyel gond van, akkor akár 1-2 nap is sokat számíthat. A háziorvosom annyit mondott, hogy ha nem akarom megvárni amíg sorra kerülök, kérjek időpontot a sebészetre (sztk), és leveszik. Kérdésem, hogy melyik lenne a jobb döntés, rögtön elmenni sebészetre, vagy megvárni a bőrgyógyászati vizsgálatot? (zárójelben: bőrgyógyászati vizsgálat nélkül is leveszik a sebészeten? ) Előre is köszönöm a választ! Üdv!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

Azt javaslom, hogy keressen fel egy magánbőrgyógyászt, aki meg tudja Önnek mondani, hogy szükség van-e a műtétre.

Kérdés: 2014. május 26., 20:24; Megválaszolva: 2014. május 29., 08:41
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?