anyajegy condyline?

Tisztel doktornő/úr! Nemi szerven használtam Condyline ecsetelőt, és az ecsetelt terület mellett van egy nagyon apró anyajegy, nemtudom került-e rá, látszólag és érzésre nem. Ha egy kicsi mégis került volna, annak van-e észrevehető jele amire figyelni érdemes ill. további teendőm ez esetben? Köszönöm válaszát,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a anyajegy témában

Tisztelt Kérdező! Ha anyajegyről van szó és nem condylomáról, akkor kerülje el hogy ecsetelő kerüljön rá. Nincs látható jele, amit észrevehet csak esetleg gyulladtabb, pirosabb lehet az anyajegy, de teendő nincs vele.

Kérdés: 2014. május 26., 20:22; Megválaszolva: 2014. május 29., 18:19
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?