szemölcs vagy nem

Szeretném kérdezni, hogy a popóm vágányába levő kinövés szemölcs-e vagy nem, mellékelek képet, amennyiben szemölcs akkor hogy tudnám otthon eltávolítani, mert nincs kedvem dokiknak mutogatni a popóm. Amíg nem távolítom el, addig megfertőzheti HPV-vel azt a fiút akivel lefekszem? Mint a képen látszik szoktam ott is borotválkozni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrprobléma témában

Tisztelt Kérdező! Ezt a kép minősége miatt ne tudom megítélni. Menjen bőrgyógyászhoz, ő bőrmikroszkőppal megvizsgálja és eldönti mi a teendő. Ha vírus szemölcs, le lehet égetni, ha anyajegy, csak sebészi úton lehet eltávolítani, szövettannal. Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. május 16., 21:58; Megválaszolva: 2014. május 19., 07:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?