Kiütések

Tisztelt Bőrgyógyász, Az elmúlt hetekben a hátamon és a lábamon több helyen psoriasis jellegű kiütések jelentek meg, mellé pedig a székletem is hígabbá vált. Más tünet nem volt. Elvileg az életmódomon és a táplálkozásom (leszámítva húsvéti sonkadömpinget) nem változott. Változás max az volt hogy erről a termékről: http://www.biotechusashop.hu/your-body/2012/02/07/nitro-gold-pro-enzy-fusion-egy-ujabb-feherje-miert/ ...erre váltottam: http://www.scitec.hu/termekek/scitec_nutrition/feherjek/100_whey_protein_pro A kiütéseimet ha Elosalic-cal kezelem akkor pár nap alatt csilapodik kiütés, majd a végén elmúlik. Okozhatja termék váltás ezt? Ha igen akkor edzéseim mellé a jelenlegi tej helyet milyen típusú fehérjére táplálékkiegészítőre térjek át? (pl.szója, marha...) Köszönöm segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a kiütések témában

A pikkelysömört inkább fertőzések provokálják, amit a hasmenés jelezhetett. Ha úgy látja, hogy az új tápszer mellett romlanak a tünetei, akkor cserélje le a régire.

Kérdés: 2014. május 13., 09:08; Megválaszolva: 2014. május 16., 12:38
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?