Anyajegy eltavolitasa

Megszeretnem kerdezni, hogy valami problema lehet-e, ha egy anyajegyem egy viszeren van rajta a labamon es mutettel el akarjak tavolitani? Azt is mondtak, hogy talan elosegitheti a viszerek kialakulasat, mivel orokletes hajlam van. Elore is koszonom a valaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a anyajegy témában

Tisztelt Kérdező! Semmi jelentősége nincs, hogy az éren van az anyajegy. Ez nem okoz visszér kialakulást. Akkor kell eltávolítani, ha oka van: bőrgyógyász bőrmikroszkópos vizsgálat után úgy dönt. Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. május 07., 14:34; Megválaszolva: 2014. május 19., 06:59
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség