bőrprobléma

Tisztelt doktor! Az a problémám, hogy az arcomon levő kis pattanást rossz szokásomhoz híven kinyomkodtam, de a tonik helyett, amivel le szoktam fertőtleniteni, véletlenül a hasonló kiszerelésű körömlakklemosóval kezeltem, és most elég csúnyán piros lett a bőröm, a közepén pedig sárgás szinű. Mit lehet tenni ilyenkor, hogy minél hamarabb meggyógyuljon a bőröm? Üdvözlettel, Várom válaszát Lexy

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a pattanás témában

Tisztelt Kérdező! A lakk valőszínűleg irritálta. A gyulladásra bőrgyógyász tud kezelést adni. Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. május 06., 10:54; Megválaszolva: 2014. május 19., 06:56
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség