Foltos hajhullás

Tisztelt Web Doktor! Sajnos már hónapok óta szűnni nem akaró foltos hajhullásom jelentkezik. Először csak diffúz hajhullással indult. Szeretném megkérdezni milyen szakrendelésre kérjek még előjegyzést? Voltam már a bőrgyógyásznál, aki 3 különböző típusú vérvételre küldött, plusz teljes vérkép vizelet is volt. A góckutatás kiterjedt a fogászatra eddig 2 fogorvosnál voltam, fül-orr gégészet, belgyógyászati hasi ultrahang, nőgyógyászati ultrahang és rákszűrés. Eddig ezek negatívak. Mit tehetek még? Egy dolog, amire tudok gondolni, hogy korábban azzal kerestem fel a nőgyászom, hogy két havonta volt meg a vérzésem. Akkor Belarát szedtem. Azt kértem cseréljük le. Lecseréltük a Yasminellére. Abból 3 levelet szedtem be és utánna jelentkezett a hajhullás először hosszú ideig csak diffúzan jelentkezett és teljesen természetesnek tűnt ezután egymás után kezdtek kijönni a foltok. Egy teljesen visszanőtt olyan 5-10 cm-es lehet, de a többi alig akar. Igaz egy ideje már stresszes vagyok a szakmai gyakorlat vizsgák és szakdolgozat miatt, de tudomásom szerint a stressz foltos hajhullást nem vált ki! Válaszát nagyon köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a hajhullás témában

Gócfertőzés okozhatja a hajhullást, de a stressz tovább fokozhatja. Kellene még H.pylori kilégzési teszt, vas és glutén panel. A foltok szteroid infiltrációja javasolt, ill. szedjen naponta 2 Forcapil kapszulát.

Kérdés: 2014. április 24., 15:20; Megválaszolva: 2014. április 29., 20:14
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség