Gyógyszerváltás, Sotret-Izotretinoin-TEVA

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Izotretinoin kúra alatt állok már 9000 mg-ot bevittem (70kg) tehát a végén járok és érdekelne, hogy csak az eddigi Sotret (20mg) gyógyszer helyett csak Isotretinoin-TEVA (20mg) -t sikerült vennem. A hatóanyag ugyanaz, tehát nem fog kárba vészni az eddigi kúrám? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza gyógyszer témában

Tisztelt Kérdező!

Nem fog kárba veszni, hiszen ugyanaz a hatóanyaga és ez a fontos. Szedje tovább az orvosi utasításnak megfelelően.

Kérdés: 2014. április 22., 16:30; Megválaszolva: 2014. április 23., 10:35
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás