Gyógyszerváltás, Sotret-Izotretinoin-TEVA

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Izotretinoin kúra alatt állok már 9000 mg-ot bevittem (70kg) tehát a végén járok és érdekelne, hogy csak az eddigi Sotret(20mg) gyógyszer helyett csak Isotretinoin-TEVA(20mg)-t sikerült vennem. A hatóanyag ugyanaz, tehát nem fog kárba vészni az eddigi kúrám? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a gyógyszer témában

Tisztelt Kérdező! Nem fog kárba veszni, hiszen ugyanaz a hatóanyaga és ez a fontos. Szedje tovább az orvosi utasításnak megfelelően.

Kérdés: 2014. április 22., 16:30; Megválaszolva: 2014. április 23., 10:35
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?