Lehet-e komoly bajom?

Tisztelt doktor úr/nő. Mai napon véletlen a hátamból kihúztam egy nagyon apró hosszúkás szerű bőrkinövést. Nem fáj valamint annyi az egész, hogy a helyén ilyen élénk pirosas vérszerű dolog maradt. Reméllem ez miatt nem kell orvoshoz fordulnom? Amúgy ilyen kinövés szerűség van még a hónaljamnál is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

Semmi gond nem lesz, valószínű csak kötőszövet eredetű jóindulatú elváltozást távolított el magának.

Kérdés: 2014. április 16., 18:45; Megválaszolva: 2014. április 22., 20:59
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?