allergia, bőrgyógyászat

Tisztelt Dr. Steinlich Gábor! Ezúton kérném segítségét az alábbi problémámmal kapcsolatban. Egy-két hónapja vettem észre, hogy az arcomon a szakállam 0, 5-1 cm-es foltokban nem nő. Sérülés nem érte.Képet mellékelve csatoltam. A másik, ami gondolom ettől független az az, hogy már 1 éve küszködöm szintén az arcomon található a képen látható kb. 0, 5'-ös "valamivel", ami időnként mint egy pattanás folyadékkal telik meg és kinyomható, utána kis mélyedés marad. Ezt követően van, hogy napokra, hetekre kisebb lesz de ott van. Szeretném tudni, hogy mitől, mi lehet és milyen kezelést javasol. Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a arcbőr témában

Tisztelt Kérdező! A foltos szőrritkulás immunológiai betegség. Ezt kezelni kell és nagyon gyorsan. A pöttyök, amit kinyom, azok megnagyobbodott faggyúmirigyek. Ezt egy elektromos készülékkel le lehet lapítani. Ne nyomkodja mert begyullad. Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. április 15., 15:26; Megválaszolva: 2014. április 22., 16:57
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?