Vérmérgezés

Belekarcoltam egy kis alakotkörzővel a csuklómba. Lehet ok vérmérgezésre. Nagyon izgulok azóta.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a bőrsérülés témában

Leírása alapján meg van a lehetősége a fertőzés kialakulásának. Mindenképpen mutassa meg egy baleseti sebészeten, hogy szükséges -e gyógyszeres vagy sebészi beavatkozás.

Kérdés: 2014. április 13., 15:57; Megválaszolva: 2014. április 21., 10:44
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?