Mitől lehet mind kettö fülemnél kis duzzanat (pattanasszerű)

1 hete vettem észre hogy a bal oldali fülem mögött van egy kis pattanás szerű dolog. Azt hittem mostk ezd érni mert fájt mikor megnyomtam, gondoltam várok. Most ott tartunk hogy elmult a fájdalom de még mindig ott van ugyanakkorán.utánna jött megint egy iylen kis pattanás féle de az a fülem elött. ott is azt hittem hogy pattanás és majd elmúlik, azt ha megnyomom akkor fáj. Nah de most már a jobb fülemen is érzek egy ilyen, most csak elöl és fáj az is ha megnyomom: / mi lehet? Pattanás csak nem.... én félek hogy valami rossz: (

Dr. Stehlich Gábor válasza duzzanat témában

Tisztelt Kérdező!

Valószínűleg egy faggyúmirigy, mely elvesztette a kivezető nyílását és nem tud ürülni. Ha nincs gyulladás, kozmetikus szépen kitisztítja, ha nem tud tovább lépni, menjen bőrgyógyász szakorvoshoz.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. április 12., 19:57 ;Megválaszolva: 2014. április 22., 16:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mi lehet ez?
Üdvözlöm. A napokban lett a nemiszervemen egy kis piros csik, ami neha viszketett. Mostanra egy nagy voroses dudor lett, amit ha megnyomok veres valadekot...
Belső combtőnél egy duzzanat nőt!
Szeretném megkérdezni hogy mi lehet az ami a belső combtőnél nőtt piros, nyomásra fáj, és kemény a belseje mintha pattanás lenne! Előre...
lymphangioma?
2013.március óta többször bedagadt a szeme, szemészeten semmit nem találtak.Közben a fejen és az arcon papullák jelentek meg, melyekből baktérium...
Café au lait
Piros tűhegynyi pontok a bőrön