Esztétikai probléma (is? )

Tiszteletem! A kérdésem az lenne, hogy nemrégiben elkezdtek apró, piros pöttyök megjelenni rajtam. Először csak a hasamon találtam belőle, aztán már a combomon is, és ami még rosszabb, az orromon is keletkezett egy, ami esztétikai okokból kifolyólag rettentően zavar engem. Lapos, piros pontok, semmihez sem hasonlitanak. Mik ezek? Okoznak-e más problémát az esztétikai okokon kivül? Valahogy meg tudnék tőle szabadulni? Nagyon el vagyok keseredve, a bőröm szép, nincsenek pattanásaim, semmi más (apróbb lila seprűvéna szerűségeken kivül), csak ezek a pontok. A testemen lévőket maximum eltakarom, de az orromon lévő nagyon nagyon zavar. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a kiütések témában

Tisztelt Kérdező! Sajnos az alapján, hogy piros pontok, pöttyök láthatóak nem tudok pontos diagnózist felállítani, javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost. Ha esetleg ú.n. rubin-naevusról, értágulatokról van szó, azok csak esztétikai problémát jelentenek, eltávolításuk lehetséges kozmetológiai szakrendelésen lézer vagy elektrokauter segítségével.

Kérdés: 2014. április 12., 16:21; Megválaszolva: 2014. április 16., 13:53
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?