Ez a folt szemölcs-e? Mivel kenegessem?

Üdv! Nem tudom, hogy ez a folt szemölcs-e. Nekem úgy néz ki, hogy igen. Mivel érdemes kenegetnem? Csatolt fotón látszik, egy barna kis folt, egyszer csak megjelent a bőrömön. Nem viszket, nem vörösödik, nem váladékozik, csak van. Magától nem tűnt el, talán már egy év óta. Nem foglalkoztam vele, mert eddig nem sok vizet zavart, de ha mégis van rá valami kenőcs, akkor megvenném rá.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrelváltozás témában

Tisztelt Kérdező! Lehet ez vírus szemölcs, de lehet anyajegy is. Nehéz megítélni a fotó alapján. Bőrgyógyász megvizsgálja, megnézi bőrmikroszkóppal és eldönti a további lépéseket. Ön ne kezdjen semmilyen kezelést, mert ha ez anyajegy és azt ecseteli elfajulhat rosszindulatúan. Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. április 08., 09:31; Megválaszolva: 2014. április 22., 16:44
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?