• Ekcéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! Tavaly nyáron ekcéma alakult ki a nyakamon, majd télre a végtagjaimat és hátamat is "megtámadta". Több bőrgyógyászt felkerestem, végül a Dermovates krém jónak bizonyult, bár nem tűnik el a folt, de nem viszket és nem fáj. Tavaly nyár óta semmilyen kozmetikumot, tusfürdőt, semmit nem használok, de úgy veszem észre, nem ez a baj okozója. Gondoltam, valami élelmiszer válthatja ki, szívesen megpróbálnám, hogy bizonyos időre kihagyok pl fehérjét, de nem tudom, hogy kellene ezt megvalósítanom. Ebben kérném segítségét, ha Ön szerint ez egyáltalán hasznos. Köszönöm Andi

        WEBBeteg szakértő válasza a ekcéma témában

        Kedves Andi!

        Azt tanácsolom, hogy bőrgyógyászati- allergológiai szakrendelést keressen fel, ahol a bőrgyulladás okát különböző tesztekkel és vérvizsgálattal meg tudják állapítani, mert az ekzema addig nem fog elmúlni, míg a kiváltó ok meg nem szűnik. Nem ajánlom az öngyógyítást és a kísérletezést, és a Dermovate kenőcs 1 hétnél további használatát, mert nagyon súlyos mellékhatások alakulhatnak ki a használatától.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina
         

         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-26 20:22:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 08:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés