• Piros foltok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! A barátomnak az a problémája hogy szeretkezés után a hímvesszőjén 1-2 piros folt lesz,ami rövid időn belül(1-2 óra v ennél is kevesebb)eltűnik,és a nemi szerv vége is kipirosodik együttlétkor! Ez miért van és mit kell tenni hogy megszűnjön? /Gombás betegségünk volt de mindketten kaptunk kezelést. Lehetséges hogy ez azzal van összefüggésben?/

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Magától elmúló piros folt leginkább irritáció következménye lehet. Nem tudom, hogy használnak-e óvszert, vagy valamilyen sikosító anyagot vagy spermicid szert, mert attól is kialakulhat irritatív bőrgyulladás a hímvesszőn. Ha a bőrtünetek panaszt okoznak, keressen fel egy STD szakrendelést, ahol különböző mintavételeket végeznek, és célzott kezelést adnak.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász szakorvosjelölt


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-23 19:04:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy