Eltüntethető?

Körülbelül 14 éves korom óta a belső combomon, illetve a combom külső részén (oldalt, kb. a csípőm vonalában) terhességi striákhoz hasonló "csíkok" vannak, amik valamennyire halványodnak, ha széthúzom, megfeszítem ott a bőrt. Nem volt semmilyen drasztikus hízás/fogyás az életemben, viszont elég gyorsan és hirtelen nőttem anno, úgy sejtem emiatt lehetnek. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami mód ezeknek az eltüntetésére? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza striák témában

Tisztelt Kérdező!

Bőrtünetei valószínűleg a hirtelen növés hatására jelentkeztek, utólag sajnos már elég nehéz eltüntetni, megelőzésképpen stria ellenes krémek használata lett volna a legmegfelelőbb. Megpróbálhat különböző kozmetikai szalonokban végzett kezeléseket, de igen változó hogy ki hogyan reagál rá.

Kérdés: 2013. augusztus 12., 15:25; Megválaszolva: 2013. augusztus 13., 21:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Striák...
Tisztelt Doktornő/Doktorúr!   Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy közel 4 éve foglalkozom hobbi szintű testépítéssel és mostanra az izmaim...
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás