rózsahámlás

Tisztelt Doktorúr/nő Tegnap voltam bőrgyógyászaton, ahol megállapították, hogy rózsahámlásom van. Elküldtek HIV és szifilisz vérvizsgálatra, állítólag ez rutin vizsgálat mivel az sztk-ban a bőr és nemi beteg gondozóba mentem. Viszont ami aggaszt hogy az anyafolt nem a derekamon jött ki ahol állítólag szokott, hanem a belső combomon közvetlenül a szemérem dombnál. Nagyon ideges vagyok, Ön szerint lehet e ez a tünete ezeknek a nemi betegségeknek? (semmi más tünetem nincs pár héttel ezelőtt elég makacs náthám volt) Nem tudom hogy bírok ki 4 hetet az eredményig.. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza rózsahámlás témában

Ne aggódjon, ártalmatlan vírusfertőzés okozza a rózsahámlást. A HIV és szifilisz szerologia a bizonytalan bőrtünet miatt indokolt.

Kérdés: 2013. február 07., 10:15; Megválaszolva: 2013. február 10., 14:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rozsahamlas
Kedves Doktor úr/nő! Angliaban elek, 1 hete jott ki rajtam a rozsahamlas nevu betegseg, amit itt meg is allapitott a haziorvos. Kerte mellozzem a...
Rózsahámlás vagy más
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Tegnap voltam bőrgyógyászaton, ahol rózsahámlást állapítottak meg nálam, de a doktornő levetetett egy cső vért...
Rózsahámlás
2 hete van rózsahámlásom.Kaptam a bőrgyógyásztól kenőcsöt és azt a tanácsot, hogy csak zuhanyozni szabad, de azt is csak vízzel.Panaszaim még...
Véradás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az lenne a kérdésem, hogy rózsahámlásos betegség ideje alatt lehet-e vért adni. Megtisztelő válaszát előre is...
Pityriasis rosea (rózsahámlás)
Tisztelt Doktornő! A helyi bőrgyógyász a 4 éves kislányomnál roseát állapított meg, a fürdés mellőzését javasolta arra a 4-6 hétre, míg...