Fordyce Foltok a péniszen

Tisztelt Doktor/Doktornő! Voltam bőrgyógyásznál a problémámmal, aki azt mondta nem kell vele foglalkozni. Engem mégis zavarnak ezek a foltok, bár panaszt nem okoznak, egyszerűen nem tartom túl esztétikusnak. Létezik-e hatásos módszer az eltüntetésre? Interneten keresgélve Anti - Sebum készítmény találtam. Érdemes ezt kipróbálni, vagy esetleg tud ajánlani valami belföldön is beszerezhető készítményt?

Dr. Stehlich Gábor válasza Foltok a péniszen témában

Tisztelt Kérdező!

Ez egy természetes állapot. A faggyúmirigyek jobban kiemelkednek és megnagyobbodnak. Ha zavarja, műtéti úton radiofrekvenciás készülékkel le lehet lapítani ezeket. Kenegetéssel nem fog eltűnni.

Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2013. január 16., 13:59 ;Megválaszolva: 2013. január 21., 09:23
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...