Nemi betegség?

Tisztelt Doktor úr/nő! Az én esetem kb. 4 éve kezdődött, mikor az akkori barátnőmmel rövid időre szétmentünk. Neki külön töltött időnk alatt volt köze valaki máshoz (bár később azt mondta, szexuálisan nem, nekem volt okom feltételezni, hogy nem mond igazat. 100%-ra azóta sem tudom, de tény, hogy akkor kezdődött ez) . Mikor újra összejöttünk, ismét gumi nélkül folytak az együttléteink, ahogy korábban. Viszont az első alkalom után egy kis idővel piros kiütések/foltok jelentek meg a makkomon, amik viszkettek is. Erre kaptam a lentebb nevezett szereket, amiktől ez el is múlt. A későbbi szakítás után két partnerem után is hasonlókat tapasztaltam. Mindkettő ismerős hölgy, bár velük a szexuális kapcsolat csak alkalmi volt (1 éjszaka) . Különböző okok miatt velük sem használtam gumit, és az aktus után ismét gondok jelentkeztek. Ezúttal nem annyira csúnyán, mint a legelső esetben, a makkon csak alig (szinte csak közelről) látható, pici pirosas pontok jelentek meg, illetve viszketést éreztem a makk tövénél és a húgycsatorna legvégén. (Vizelés közben nem égetett, meg semmi ilyesmi, csak alapjáraton viszketett.) Mikor bekentem a korábban kapott kenőccsel, a viszketés azonnal, a kis pöttyök/ foltok pár nap után elmúltak. Korábbi alkalmi partnereimmel vagyok olyan viszonyban, hogy úgy érzem, szóltak volna, ha náluk is van valami, bár lehet, hogy nekem kellett volna kérdeznem/szólnom. Most új barátnőm van, eddig két éjszakát töltöttünk együtt, mindkettő után már másnap előjött ugyanez, mint a két előző alkalminál. Az első közös éjszakánk után arra gondoltam, hogy talán az volt a baj, hogy nem tisztálkodtam az aktus után, és a hüvelyváladék váltott ki valami ilyesmi reakciót. De a második éjjel az aktus(aink) után rögtön tisztálkodtam, másnap mégis előjött. Most közös hétvégét tervezünk, de félek, hogy már első este után megint előjön, és akkor elég nagy gondban leszek a hétvégénk hátralevő részében. (A gumit pedig elég rosszul viselem.)

Dr. Bodnár Edina válasza pénisz témában

Forduljon személyesen Bőr- és Nemi Gondozó Intézethez, mert ilyen esetben ajánlatos STD szűrést végezni, majd azt követően célzott kezelést kapnia.

Kérdés: 2013. január 04., 14:21 ;Megválaszolva: 2013. január 07., 12:06
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs a hímvesszőn
Lassan 1 éve van 3 db szemölcs a péniszemen, ami mostanra már zavaróan nagy. Körülbelül 3 mm szélesek és 2 mm-nyivel emelkednek ki. Még nem volt...
Fitymán található fehér...
Tisztelt Doktornő! Már jó pár hónappal ezelőtt vettem észre először, hogy a péniszemen, pontosabban a fitymámon, a makk alatt egy részen, kb. 1...
Pattanásszerű fehér ragya a makkon
Üdv! Évekkel ezelőtt vettem eszre, az is lehet hogy születésem óta megvan ez a fehér pattanásszerű bőrből kiálló ragya a peniszemen. Az...
Fehér foltok a makk alatt
Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! A képen látható két fehér folt jelent meg a péniszemen nagyjából 2 hónappal ezelőtt, egy idő után elmúltak és...
Miért piros a fitymám?
Tisztelt Doktornő/Doktorúr Olyan problémával fordulok önhöz, kb. egy hete észrevettem hogy a fitymám körül a bőr bepirosodott.Terjedni nem terjed...