Hemangioma felnőttkorban, növekszik

Tisztelt Doktor Hölgy/Úr! Körülbelül 4 éve nőtt a fejemen egy hemangioma, ami ugyan nem zavar de a mérete azóta nőtt kb kétszeresére. Orvos adott is beutalót sebészetre, ha gondolom szedessem le, de én nem szeretnék hozzányúlni. Az lenne a kérdésem, hogy nem baj, ha növekszik a mérete évről-évre, illetve komolyabb bajom nem lehet ebből (legfeljebb ha kivérzik)? Engem leginkább az aggaszt, hogy nő a mérete és úgy tudom, hogy csak az első 1-2 év elején kellett volna növekednie. A méretét változtatja, de az természetes viszont az aggaszt. hogy egyre nagyobb átlagosan. Előre is köszönöm a segítségét! Üdvözlettel, Péter

Dr. Bodnár Edina válasza érdaganat témában

A növekedés miatt a sebészi eltávolítást javaslom.

Kérdés: 2012. november 30., 20:46 ;Megválaszolva: 2012. december 03., 11:54
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...