Stressz okozta hajhullás

Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Észrevehető hajhullás jelentkezett nálam, nagyon valószínű, hogy stressz miatt. Szerencsére az ok, azaz a stressz megszűnt és így az lenne a kérdésem, hogy vissza fog-e dúsulni, erősödni a hajam egy ilyen telogén hajhullás után? Munkám miatt is fontos az egészséges, dús haj, esetleg van valami amivel elő tudom segíteni a gyógyulást. Jelenleg használom a Vichy Dercos Aminexil Pro ampullás terméket. Úgy gondolom, hogy egészségesen élek, sportolok, jól táplálkozom. Alapvetően is gyengébb hajtípusba tartozom (szőke haj, kék szem) . Köszönettel: Áron

Dr. Bodnár Edina válasza hajhullás témában

Igen, ha stressz okozta a hajhullást, akkor meg fog erősödni a haj. A Vichy Aminexil mellett szedjen Forcapil kapszulát.

Kérdés: 2012. november 21., 20:27 ;Megválaszolva: 2012. november 25., 21:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
COVID utáni hajhullás
Örökletes hajhullás
Korai hajhullás
Tisztelt Doktornő! Fiam 18 éves. 4 hónapja kezdődött a hajhullása. Labort is csináltattunk, ami eltérés van, a TSH: 5,13 mU/L (0,4-3,7) ; AST:...
Kemoterápia utáni ritka haj.
Tisztelt doktornő/doktor úr! 16 évesen kezdtem a kemót (heredaganat) és kb. 8 hónapig tartott. A kezelés után nem egészen egy hónappal nőtt ki a...
Arcszőr hullás
Tisztelt Cím! A problémám a következő lenne: Kb. 1 éve begyulladt egy fogam, amit aztán gyökérkezés követett. Egy ideig elvoltam vele, majd...