Anyajegy leszedése

Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék hogy a páromnak október elején szedték le az anyajegyét lézeres kezeléssel! A szövettan is megjött és a Dr.Úr azt mondta minden rendben van! Viszont most fáj neki és a heg helye érzékeny kicsit duzzadt néha fájdalja, és piros is! Ez most normális, vagy túl érzékeny neki még a lézer miatt? Nem gyógyult be teljesen? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Renáta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza anyajegy eltávolítása témában

Tisztelt Kérdező!

A műtéti heg gyógyulása hosszabb időt, több hónapot vesz igénybe, tehát az hogy érzékeny és kissé piros az lehet a normális sebgyógyulás része még, de látatlanban nem tudom megmondani pontosan hogy nem gyógyul-e keloidosan, hypertrophiásan ami azt jelenti hogy túlzott mértékben kiemelkedik.Javaslom keressék fel az orvost, aki a lézeres műtétet végezte vagy egy bőrgyógyász szakorvost, de addig is használjanak gyógyszertárban kapható szilikonos gélt a szebb gyógyulás érdekében.

Kérdés: 2012. november 06., 18:06; Megválaszolva: 2012. november 08., 18:14
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás