• Labgoma vagy fertozes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Ur /Holgy! Arra szeretnek kerdest tallalni, hogy a paromnak labgombaja van -e vagy valami mas problema van a hatterben. A talpan kor alaku foltok vannak es vatagabnak latszik a bor. Azt mondja, hogy nem faj neki es a borgyogyasznal mikor volt azt mondtak, hogy nem gomba.. Milyen kezelest ajanlana vagy ujjabb vizsgalatra lenne szukseg? Elnezest kerek amiert nem irtam ekezettel nem magyar a billentyuzetem.Nem tudom, hogy a valaszt csak itt lehet e elolvasni de ha teheti kerem valaszoljon a [email protected] cimre. Megerteset es segitseget elore is koszonom szepen!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a lábgomba témában

        Tisztelt Kérdező! A leírtak alapján nem tudok diagnózist felállítani, többféle lehetőség felmerül (pl. vírusos szemölcs is), szükséges lenne fizikális vizsgálat. Nem írta, hogy a bőrgyógyászaton mit mondtak, mi a diagnózis, ha kizárták hogy nem gomba. Javaslom keressen fel ismételten bőrgyógyász szakorvost panaszával.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. október 30., 00:46; Megválaszolva: 2012. október 30., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kb 2 éve voltam bőrgyógyásznál és időskori szeborreás keratózist állapított meg nállam. Ez az elváltozás a hajas fejbőrömön két oldalt található, van amelyik borsó nagyságú enyhén kiemelkedő, van amelyik 2-3cm...
        Üdvözlöm! A panaszom többek között a csatolt képen látható piros folt lenne, ami a csuklómon jelenik meg időközönként és nem tudom, hogy kapcsolatban van-e egyéb tüneteimmel. Diprosalic kenőcs hatására több napi használat után elkezd...