Melanoma gyanús anyajegy?

Tisztelt Dr. Úr/Nő! Kb. 2 napja az egyik anyajegyem környéke el kezdett viszketni, időnként égő érzést, enyhe fájdalmat is érzek ott, körülötte kicsi bőrpír keletkezett, úgy látom talán egy picit meg is nagyobbodott, olyan mintha " oedemás" lenne. Kérdésem az, hogy kezdhetek-e aggódni melanoma gyanú miatt, vagy ez lehet egy esetleges fertőzés kórképe is? Bőrgyógyász szakorvosnak mielőbb megmutatom! Mielőbbi válaszát várva, köszönettel: O. Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza anyajegy témában

Irritáció, gyulladás miatt is lehetnek az említett tünetek. Ha nem múlik, akkor keressen fel személyesen bőrgyógyászt.

Kérdés: 2012. október 27., 08:00; Megválaszolva: 2012. október 31., 17:03
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Anyajegy
Szövettani eredmény értelmezése