stafilococcus aureus

Kedves doktor úr! Tavaly jártam egy helyi bőrgyógyásznál, pattanásos bőröm miatt. Ami a hátamon a vállamon és a mellkasomon jelentkezett. Ő elküldött akkor egy vizsgálatra, ahol kimutatták, hogy stafilococcus aureus-om van. Felirt akkor antibiotikumot, illetve gyulladáscsökkentőt. A gond az hogy egy év után megint előjöttek ezek a problémák és nem tudom mit tegyek? Az orvos elég komolytalan. Valami új gyógyszer? Vagy valamilyen új eljárás van ennek a betegségnek a kezelésére? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza akne és bakteriális fertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Ennek a betegségnek van gyógyszere. Ez egy A-vitaminsav származék. Bőrgyógyász szakorvos tudja vizsgálat után felírni, ellenőrzés mellett.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. október 25., 19:06; Megválaszolva: 2012. október 29., 16:22
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás