tb támogatott hasplasztika

Több hasi műtéten estem át: 2 császármetszés 1989-ben és 1993-ban, bal petefészek eltávolítás 2002-ben, mind három hosszanti vágással a hasamon, méheltávolítás 2012 februárban, bikinivágással, és végül 2012 októberben lapharoscopia-val ciszta eltávolítás a jobboldali petefészekről. A terhességek és a műtétek nyomai elcsúfították a hasamat. Érdeklődnék, hogy ezek után jogosult vagyok e a tb által támogatott hasplasztikára, és ha igen, akkor hova kell fordulnom, hogy ezt elvégeztessem magamon.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza hasplasztika témában

Tisztelt Kérdező!

Plasztikai sebészhez kellene fordulni. Megítélés kérdése. Azt kell igazolni, hogy ez okoz e valamilyen funkció károsodást. Általában pszichés zavarokra kell hivatkozni.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. október 17., 13:55; Megválaszolva: 2012. október 24., 16:19
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fogyás utáni alakkorrekció
Szép estét! 19 éves vagyok, 175 cm magas, Kalocsán lakom (Bács-Kiskun megye) és sikerült összesen 124 kg-ról lefogynom 82 kg-ra, vagyis összesen...
Sejttúlburjánzás eltávolítása
Kedves Doktornő/Úr! 15 éves lányom orra alatt közvetlenül ún. sejttúlburjánzás található, amely pszichés problémát okoz a gyermeknek. Ráadásul...
Kórszövettani lelet értelmezése
K Ó R S Z Ö V E T T A N I L E L E T Beteg neve........: Józsefné Szalai Tünde Azonosító: 2021/006784 Születési dátum...: 1960.05.03 KBA......:...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás