Zavaró duzzanat

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! A következőkben kérném a véleményét. Két hónappal ezelőtt beteg voltam, és kaptam a fenekembe egy algopirin injekciót. Az injekció beadását követő hétre egy duzzanat keletkezett a fenekembe, nagyon be is lilult, fájt is, nem tudtam arra az oldalra feküdni legalább egy hétig. Ez a duzzanat a mai napig meg van de csökkent a mérete, elmentem vele sebészhez aki azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. Viszont a problémám, hogy néha érzem, hogy fáj azon a területen a fenekem. Normális dolog ez két hónap elteltével, hogy fáj? Felfog szívódni Ön szerint teljesen? Nagyon köszönöm a válaszát! Üdvözlettel, Viktória

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza izomba adott injekció témában

Valószínű, hogy idővel fel fog szívódni. Kenje steroid vagy ichtyolos krémmel.

Kérdés: 2012. október 17., 13:01; Megválaszolva: 2012. október 23., 21:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás