Hasplasztika után

Tisztelt Weborvos! 6 éve hasplasztikai műtétem volt, ami igazán jól sikerült. Kb fél éve a köldököm elszineződött, sötét színű lett, és duzzadtabb mint eddig volt. Voltam a plasztikai sebészemnél is, megvizsgált, de nem talált semmi rendkívülit. Bőrgyógyásznál is jártam, aki azt mondta a bőr pigmentálódott.. Kérdésem az lenne, hogy tényleg lehetséges hogy a műtét után 6 évvel pigmentálódjon a köldök bőre, és akkor mitől lehet a duzzadt? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza köldök elszíneződése témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos fizikális vizsgálat nélkül nem tudok diagnózist felállítani, a bőr pigmentálódott szintén kevés információ, hogy pontosan tudjam mi lehet a panasz oka. 6 év sok idő, úgy gondolom a jelenlegi elváltozás nem lehet összefüggésben a műtéttel.

Kérdés: 2012. október 15., 22:33; Megválaszolva: 2012. október 21., 12:38
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken