Anyajegy? Jóindulatú?

Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy az Ön meglátása szerint a képen látható anyajegytől kell-e komolyabban aggódnom? Emlékeim szerint szinte biztos, hogy születésem óta megvan, a mérete kb. 5-8 mm között lehet. A mellkasom oldalán, kb 10 cm-el a mellem alatt található. [Természetesen bőrgyógyászt is szeretnék felkeresni mihamarabb, de arra még napokig nincs lehetőségem.] Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza anyajegy témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a látott kép alapján nem lehet pontosat mondani, közelebbi kép és egy nagyítós (dermatoscopos) vizsgálat lenne hozzá szükséges. Javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost.

Kérdés: 2012. október 11., 02:01; Megválaszolva: 2012. október 12., 23:48
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Anyajegy
Szövettani eredmény értelmezése