Bőrbetegség

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Sosem volt semmilyen bőrbetegségem, de most valamiféle kis pukli megjelent az ujjamon (Angliába érkezésem után pár napra) . Úgy néz ki mint egy véraláfutás csak kitüremkedik fél centis magasságban körülbelül a hüvelyk ujjam tövében.Nem fáj semmi probléma nincs vele csak nagyon idegesít (esztétikai) okokból viszont az egyik nap kifakadt vagy kiszakadt (nem tudom mi a megfelelő kifejezés) és elég intenzíven vérzett 1 óra eltetltével kb el is állt. Most gyógyul a seb de ugyanúgy kezd kitüremkedni. Az itteni patikában vásároltam rá fagyasztó sprayt (Scholl) ami szemölcsre meg hasonló dolgokra jó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza bőrelváltozás a kézen témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a képen nem nagyon látható az elváltozás. A leírtak alapján lehet pl. pyogen granuloma, haemangioma. Orvosi vizsgálat nélkül azt javaslom ne használjon rá semmilyen készítményt főleg nem szemölcsre használatos fagyasztó sprayt, mert nem valószínű hogy vírusos szemölcsről van szó. Ahogy lehetősége van keressen fel bőrgyógyász szakorvost, ha tünetei nem javulnak.

Kérdés: 2012. szeptember 21., 13:41; Megválaszolva: 2012. szeptember 21., 21:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken