Szolárium okozta égés

Tisztelt Doktornő! A kérdésem lenne, hogy szolárium okozta égés után mikor ajánlott leghamarabb újra szoláriumba menni? Várom válaszát. Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza bőr leégése témában

Tisztelt Kérdező!

Szoláriumba egyáltalán nem ajánlott menni, főleg akkor nem ha ez a bőr jelentős károsodásával vagyis a bőr megégésével társul, hiszen ez növeli a legjobban bőrrák kialakulásának az esélyét. Ha ragaszkodik a szoláriumhoz javaslom várjon több hetet mire bőre regenerálódik és sokkal kevesebb időre feküdjön be mint előzőleg.

Kérdés: 2012. szeptember 13., 09:50; Megválaszolva: 2012. szeptember 17., 22:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken