Sok apró kis valami a péniszemen, amiket ki lehet nyomni. Hogy tüntethetők el?

Üdv! Már körülbelül 12 éves korom óta ilyen kis pattanás szerű valamik vannak végig a péniszemen és sokukat ki is lehet nyomni. Nem nő, de nem is csökken a számuk. Némelyik kisebb, némelyik nagyobb. Mivel ezt egy kicsit visszataszítónak találom, félek szexuális kapcsolatot kezdeményezni, szóval ha nem tudom eltüntetni, az úgy érzem, ki fog hatni a hátralévő életemre. Valaki javaslatára utánanéztem a Fordyce pontoknak, de nekem nem hiszem, hogy ilyen lenne, mert nincs annyira a bőr alatt, mint azt a kép alapján látom. Ezek inkább kis szabályos, fehér színű váladékot képző nagyon apró pattanásoknak tűnnek. Nem viszket, nem fáj és nem mindegyiket lehet kinyomni. Mivel tudnám eltüntetni? Valami nem vény köteles kenőccsel... Köszönöm előre is! B.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza bőrelváltozás a péniszen témában

Tisztelt Kérdező!

Nyugodjon meg Önnek Fordyce pontok láthatóak nagy valószínűséggel a péniszén, mely teljesen jóindulatú, a férfiak legtöbbjénél megtalálható. Eltüntetése nem lehetséges, de nem is szükséges.

Kérdés: 2012. szeptember 07., 15:51; Megválaszolva: 2012. szeptember 09., 11:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése