*Szemölcs*

Kedves Doktor úr/nő, azzal a "problémával " fordulok önhoz, hogy nem tudom, hogy az anyajegyeim egészségesek-e. Ha napozok/szoláriumozok, állanóan lekenem őket. Vigyázok rájuk. Még semmi baj nem volt velük, de mégis félek, mert elég nagyok. Az utóbbi időben elkezdtem őket nézegetni, figelni és úgy tűnik, mint ha nagyobbodnának. Lehet, h ez csak nekem tűnik úgy, mert nagyon pánikólós személyiséggel rendelkezem. Miután megmutadtam Édasánymnak, azonnal lecsilappít azzal, h ugyan olyanok. Nem nagyobbodtak. Néha viszket, de mikor hátra nyulok, hogy megvakarom, akkor rá jövök, h ez csak a szemölcs mellett, de volt rá példa, h az is vizsketett. Leszedetni viszont félek... Csatolok képet is, kérem, nézze meg, h van e valami bajuk. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza anyajegyek témában

A kép alapján nagy valószínűséggel nincs gond az anyajegyekkel, de ún. dermatoscopos analízis után lehetne pontosan megítélni őket, ezért forduljon személysen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2012. augusztus 30., 12:03; Megválaszolva: 2012. szeptember 02., 22:18
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése