Fogamzasgatlo utan

Par honapja abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset es azota nem tudok megszabadulni a pattanasoktol. Foleg a nyakamon es az arccsontom korul jottek elo tomegevel. Egeszsegesen etkezem, sportolok, nem dohanyzom es alkoholt is csak mertekkel fogyasztok, megis mindig voltak gondjaim a zsiros borrel, de most tenyleg nem tudom, hogy mit tegyek. Hallottam, hogy a fogamzasgatlo abbahagyasa utan elofordul ilyen. A kerdesem az, hogy meddig tarthat ez az allapot, vissza fog-e allni a homonrendszerem par honap utan? Illetve hogy van-e erre valamilyen vitamin, gyogytea vagy kezeles, esetleg gyogyszer - bar gyogyszert nem szivesen szednek, csak vegso esetben. Valaszukat elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza pattanások témában

Tisztelt Kérdező!

A fogamzásgátló elhagyása után kb. fél év szükséges mire bőrállapota rendeződik, de ha előzőleg is voltak pattanásos panaszai lehetséges hogy az az állapot fog stabilizálódni. Bőrgyógyász szakorvos által több helyileg használható készítmény felírása lehetséges, javaslom keressen fel szakembert panaszával kapcsolatban.

Üdv: dr. Tóth Gyöngyi

Kérdés: 2012. augusztus 26., 21:15; Megválaszolva: 2012. augusztus 27., 22:31
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mennyire veszélyes egy pattanás
Kedves Szakértő! Olvastam, hogy akár egy elfertőződött pattanás is komplikációkat okozhat. Sokat nyomkodtam az arcomat, és mostanában is...
mi lehet a baj? Pattanások...
Kedves doktor úr-nő! Az az igazság hogy eddig tartózkodtam az orvosoktol igy hát még nem vizsgáltattam ki magam, de egyre több a panaszom és tudni...
Kamaszkor-Mit tegyek?
Tisztelt Doktorúr\nő lenne egy olyan kérdésem hogy a rokonaim véleménye megoszlik arról hogy ki kell-e nyomni a pattanást vagy inkább csak hagyni...
Pattanásos áll
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy az államon hónapok óta gyulladt pattanások nőnek. Mindenhol arról olvasok, hogy a...
pattanások kezelése
Lányomnak nagyon pattanásos a bőre.Újabban a saját vizeletével keni. Azt mondja, jó, de nem veszélyes, ha a szemkörnyéki kinyomott pattanásokba is...