Idegen eredetű csomók a kézen

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám a következő: Június végén kezdődött. A bal kezemen a könyök hajlatom felett egy hatalmas vörös folt keletkezett. Ami aztán beduzzadt, forró volt és viszketett.Fájt tőle az egész alkarom. Először azt hittem hogy csak egy szúnyog csípés. Magától elmúlt. De aztán lejjebb egy kis idő után egy ugyan ilen duzzanat jött. Ugyanezzel a lefolyással. Aztán ez is elmúlt és jött a következő.... És ez azóta is tart. Vándorol a bal alkaromban. Most már hidgrázás és néha hőemelkedés is csatolódik hozzá. Voltam a bőrgyógyászaton és 17 napig aktil duo-t szedtem de semmit nem használt. Se a házi orvos, se a bőrgyógyász, se a sürgősségin nem tudják mi bajom lehet. Esetleg tuna nekem segíteni? Köszönettel....

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza csomók jelentkezése a karon témában

Bőr- vagy bőr alatti fertőzés okozza a tünetet. Próbáljon meg Avelox tablettát szedni, mely a mély fertőzésekre nagyon hatékony széles spektrumú antibiotikum.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 20:41; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 23:34
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kórszövettani lelet értelmezése
K Ó R S Z Ö V E T T A N I L E L E T Beteg neve........: Józsefné Szalai Tünde Azonosító: 2021/006784 Születési dátum...: 1960.05.03 KBA......:...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben