Shüssler só

Gyermekemnek a vitiligós ffoltjaira ajánlottak kalium sulfuricum d6-os krémet napi 2x, és tablettát napi 3x, mindezt 3 hónapig kell alkalmazni. Mivel a nyarat Németországban töltjük, itt szereztem be mindkettöt. Elolvastam az adagolást és azon az áll, hogy két hétig szabad alkalmazni. Ebben kérném segítségüket, köszönettel: panni67

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza Schüssler só témában

Kedves Panni!

Nyugodtan alkalmazhatja a Schüssler sót hosszabb ideig is, sőt kell is, hiszen ez ásványi sót tartalmaz, aminek pedig idő kell amíg beépül és kifejti a hatását, bőrtünetek esetén pedig mindig hosszabb idő szükséges a javulásig, gyógyulásig.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2012. augusztus 10., 09:29; Megválaszolva: 2012. augusztus 11., 22:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren