pattanások, hegesedés

Jo napot kívánok, a tanácsot szeretnék kérni, ugyanis kb.2 éve járok börgyogyászhoz a 18 éves fiammal pattanásos és heges bör miatt ami az arcon és a hátán találhato így 2 éve távlatábol valami pozitív változás érzékelhetö de látványosabb eredmény nem az utolso látogatás alkalmával a doktornö ajánlott egy állítolagosan hatásos kúrát mégpedig Roaccutane gyogyszerrel.rákeresve az interneten elég sok és veszélyesnek tünö mellékhatást találtam illetve néhány országban már be is tiltották ahhoz, hogy dönteni tudjak szeretném kérni szíves tanácsát amit elore is nagyon szépen köszönök.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza akne témában

Tisztelt Kérdező!

A leírtak alapján és is a Roaccutan therápiát javasolnám, mivel az az egyetlen hatékony és végleges megoldás a gyulladt csomókra, hegekre. Szoros kontroll (havonta orvosi vizit) , rendszeres laborvizsgálat mellett nyugodtan szedhető, amennyiben a szokásos (pl. szem-szájszárazság) mellékhatásokon kívül más is jelentkezik a gyógyszer elhagyásával ezek mindig megszűnnek.

Kérdés: 2012. augusztus 09., 08:46; Megválaszolva: 2012. augusztus 13., 17:41
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Akné kivizsgálása
Jó napot kedves doktornő! Nagyon rég küzdök aknéval. 20 éves nő vagyok.Szexuális életet nem élek,szűz vagyok.Glutén és laktóz érzékeny...
Pattanásos hát
Tisztelt Doktornő! Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy pattanásos hátra mit lenne érdemes használnom? Voltam vele bőrgyógyásznál, és felírta a...
Szőrtüszőgyulladás jellegű akne...
25 éves férfi vagyok, eddig nem voltak gondjaim a bőrömmel, azonban az utóbbi 1.5 évben tele van az arcom pattanásokkal, a borostám tájékán...
Mi lehet a megoldás a...
Tisztelt Dr. nő! 17 éves korom óta szedek Symicia fogamzásgátlót. Ettől reméltem hogy pattanásos, aknes bőröm rendbe jön, meg persze a pubertás...
Roaccutan terápia
Kedves Doktornő! A Roaccutan gyógyszer szedésével kapcsolatban lenne pár kérdésem Önhöz. Pár éve jelentkeztek az arcomon igen intenzív és...