Szőrtüsző gyulladás lenne?

Üdv.Elégé szégyenlős vagyok így nem mennék igazi orvoshoz szóval itt írnám le a problémám. Nem régiben észre vettem a nemi szervem bal részén egy elég nagy tumort/daganatot/gyulladást/pattanást/. Nem fáj nem zavar semmiben csak engem idegesít és félek picit.Lentebb a here zacskóknál is van ilyen de azok picik.Gondoltam rá hogy szőrtüsző gyulladás de nem áll ki belőle szőr.Elégé félek hogy mi lehet.Úgy emlékszem régóta ott van de mintha nőne vagy lehet csak képzelődőm.Ugyanis pár éve nem volt ennyire feltűnő. Mint már írtam orvoshoz nem merek menni fiatal vagyok még és szégyenlős.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza szörtüszőgyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Menjen szakorvoshoz, ez nem szégyenlőség kérdése. Akár lehet rosszindulatú is a növedék. A szakorvos megnyugtatja és lép tovább. Valószínűleg sebészileg el kell távolítani a növedéket.

Tisztelettel. Stehlich Gábior

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. augusztus 08., 18:25; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 06:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése