Mik a kiütések a péniszemen és összefüggenek e a laágyéki fájdalommal

Körülbelül 3 hónapja fehér, kerek, a bőrredők mentén összefüggően elhúzódó, szemölcshöz hasonló kiütések jelentek meg a makkom alatt és néhány a makkomon. Mostanra ezek elszaporodtak és begyulladtak, némelyik kisebesedett. Emellett jobb oldalt a lagyék tájon tompa nyomó fájdalom jelentkezett, mely nem múlik. Sajnos Kínában vagyok és nem sikerült megfelelően kezelni a problémámat. Csináltattam teljes vérképet, tüdőröntgent, különböző vírus vizsgálatokat és minden negatív volt. Az ultrahang lymphaden hypertrophy-t diagnosztizált, melyre antibiotikumot (clindamycin palmitate hydrochlorid) írtak fel. Szedése közben a lágyéki fájdalom enyhült, de utánna visszatért. A kiütésekre nem kaptam, se magyarázatot, se kezelést. Kérem segítsen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrelváltozás témában

A fénykép alapján HPV vírusfertőzése valószínű. Próbáljon meg venni podophyllotoxin tartalmú ecsetelőt, és azzal kezelni.

Kérdés: 2012. július 19., 16:57; Megválaszolva: 2012. július 20., 13:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése