Sotret kúra

18 éves vagyok, 2 hónapja szedek Sotret készítményt 20mg/ nap mennyiségben. A bőröm elkezdett szépen javulni azonban az arcomon van jópár nagyobb miteszer, melyek félek hogy be fognak tokozódni, vagy benne maradnak a bőrömben. Érdemes-e elmenni kozmetikushoz, hogy csak a problémás bőrterületet kitisztítsa, vagy kerüljem el inkább a kozmetikai kezeléseket? 2 éve már szedtem a gyógyszert, akkor a vállamon és mellkasomon maradtak a bőrömben hasonló miteszerek és azok nagyon csúnyán benne vannak még mostis a bőrömben és lehetetlen őket kiszedni. Köszönöm segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza pattanás témában

Tisztelt Kérdező!

A Sotret mellett is kell a kozmetika. A mitesszereket a kozmetikus tisztítsa meg. Ez egy szarudugó, mely nem engedi ürülni a faggyúmirigyeket.

A Sotret le fogja állítani sz új mitesszerek képződését, de ami már ott van, azt ki kell tisztíttatni.

Őszinte tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. július 15., 15:50; Megválaszolva: 2012. július 16., 16:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése