Kiütés szemölocs mi ez?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mellékelek képet és tudom hogy interneten keresztűl nem, gyógyítanak és nem tudnak pontos diagnózist felállítani, de 1 hónapja kezdtem a munkahelyemen, mint ruházati eladó. És nem tudok elkéreszkedni bőrgyógyászhoz, és privát itt nincs. A kezemen egyik napról a másikra jönnek elő apró piros klis pöttyök, nem egyforma méretűek, puhák, van h kicsit viszketnek, de amúgy nem zavaró a jelenlétük, de gyarapodnak. Az ujjaimon és a könyökeimen jöttek elő. A patikában wartner stiftet kaptam rá.ami rettenetes fájdalmat okozott, hisz ez nem egy elhalt réteg, mint a szemölcs így szétégette a puha friss bőrt.Első képen. Most égési sebek lettek azon az újjamon, de a többin még mindig ott a SZEMölcs szerű vmi. Úgy veszem észre 1 hét alatt kezdemek eltűnni. Mi lehet ez? Mivel kezelhetném? Köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza ekcéma témában

Ezek valószínűleg dishidrosiform ekcéma tünetei. A hátterében az esetek nagy részében belső góc van, érdemes ilyenkor góckutatást végezni. Feltétlenül keressen fel egy szakrendelést a pontos diagnózisért és a kivizsgálás miatt. Addig szárító pasztát tegyen rá éjszakára, ha felszakad, Betadine-nal kenje be.

Kérdés: 2012. július 11., 14:00; Megválaszolva: 2012. július 11., 14:23
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőr probléma
Tisztelettel Sz. Judit vagyok. Hónapok óta küzdök ekcémás bőrrel. A háziorvosomtol kaptam rá Elocom kenőcsöt ami nem használ. Mentem volna...
Ekcéma
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Jó pár éve küzdök ekcémával. Hol jobb hol roszabb. Eddig az elocom ami segített helyrehozbi. Havonta vagy épp két havonta...
Mik a további teendők?
Tisztelt Doktornő! Ijesztő méretű területet érintő ekcémám van, kizárólag a lábamon, a combomon és a lábszáramon egyaránt. Először csak a...
Atópiás ekcéma- szolárium
Olyan kérdésem lenne, hogy atópiás dermatitis-szel (háton jelentkező tünetek) szoláriumozni lehet-e? Jelenleg is kezelés alatt áll az érintett...