Szex közben a páromnak éppen menstruációs ciklusa van, a fitymámon pedig friss seb van... fertőzés?

Tisztelt uram/hölgyem! Egy szeretkezés alkalmával előfordult, hogy a barátnőm az eggyüttlét közben az izgalmi állapota hatására olyan dúrván/határozottan nyúlt hozzá a merev péniszemhez, hogy a fitymám nagyon dúrva huzogatása hatására egy kisebb seb keletkezett a felső részén. Sok alkalommal voltunk már eggyütt szexuálisan és soha nem volt ilyen problémám hogy esetleg szűk lenne a fitymám, most is csak túlságosan hirtelen és erősen húzta meg azt a barátnőm, így keletkezett egy kicsi, kb 0, 4mm -es seb rajta. Ezt azonban csak később kezdtem el érezni, amikor az aznapi első szeretkezés véget ért, ugyanis kicsit csípett, égető érzése volt, így figyeltem fel rá. Azonban 1 óra pihenés után újból szeretkezni kezdtünk annak ellenére hogy a fitymámon lévő kicsi seb valamelyest csípett, de ettől még elviselhető volt a szeretkezés, különösebben ez nem zavart és természetsen megtörtént a behatolás is. Fontos tudni, hogy a barátnőmnek egyben éppen tartott az 1 hetes menstruációs ciklusa is, éppen az utolsó pár napban járt, illetve NEM védekeztünk. A behatolás után kicsit véres lett a fitymánom lévő seb illetve péniszem és annak környéke is. A szeretkezés után azonban mindketten elaludtunk és csak 2 óra múlva tudtam magam megmosni meleg, szappanos vízzel illetve a fitymám és a sebem nagyon óvatosan, az egész péniszem és annak környékét is, így próbálva elkerülni az esetleges fertőzéseket. De attól félek hogy még is így fent állhat esetleg a HIV illetve AIDS fertőzés? Se nekem, se a barátnőmnek soha nem volt még semmilyen szexuális jellegű betegsége, illetve a szeretkezéssel megegyező időpontban se szenvedtünk éppen bármilyen jellegű betegségben, éppen ezért én személyesen nem is tartom valószínűnek hogy bármilyen fertőzés esélye fent állna, de nagyon kíváncsi lennék az Ön véleményére/javaslatára is, hátha rosszul gondolom! Továbbá természetsen mindketten rendszeresen tisztálkodunk, a közösülés is nyugodt, tiszta körülmények között zajlott. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hámsérülés témában

Védekezés nélküli aktus során, ha valamelyik fél fertőzött bármilyen nemi úton terjedő kórokozóval, azok átvihetőek, ezt vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy bármelyikük szenved-e valamilyen nemi betegségben. A makk sérülése valószínűleg egyszerű hámsérülés, kenje Neogranormonnal, pihentesse pár napig, ne éljen nemi életet, míg be nem hámosodik. Ha ezek után panasza lenne, orvosi vizsgálat indokolt. Ha pedig a nemi betegségek kivizsgálását szeretnék, STD szakrendelésen van lehetőség szűrővizsgálatra.

Kérdés: 2012. július 01., 16:45; Megválaszolva: 2012. július 01., 21:41
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése