3 Sotret kúra

Kedves Doktornő! Jelenleg csinálom a 3. Sotret kúrámat, tavaly és az azt megelőző évben a korábbiakat. A 2. befejeztével beszedtem a testtömegemnek megfelelő összdózist a gyógyszerből, mégis újra előjöttek a pattanások. A bőrgyógyászom azt mondta, hogy nehéz pontosan kiszámolni a dózist, de most már biztosan nem fog újra jelentkezni a probléma. Önnek mik a tapasztalatai? Van remény? Ismer olyan esetet, akin 3 kúra se segített végleg? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza pattanás témában

Ilyen esetben azt javaslom, hogy a legkisebb hatásos dózisban (pl. 10-20mg) szedje a gyógyszert az összdózisig, kb. 1, 5 évig.

Kérdés: 2012. június 25., 17:12; Megválaszolva: 2012. június 26., 14:14
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór
Viszkető iütések