Mellbimbók elszineződése

Kedves Webdoktor! Egy ideje nyugtalanít egy jelentősnek nem tűnő, de zavaró probléma. A mellbimbóim meredt és kissé meredt állapotban világos sárgás színűek. Néha csak középen, de általában szinte az egész területen (ma már ciklustól függetlenül) . Ritkábban, mikor nem meredtek pici sötétebb vöröses pontok láthatóak rajta halványan. (Ez alapesetben nem tűnne úgy fel, mint a sárgás szín) . Még nem szültem, terhes sem vagyok. MI lehet ez a probléma? Valami bőrbetegség esetleg? Tudom, hogy a személyes találkozást semmi semmi pótolja, de sajnos az itteni bőrgyógyászhoz való eljutás nagyon körülményes, így előbb itt érdeklődnék, hátha ajánlana valamit! Válaszát előre is nagyon köszönöm! N.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrelváltozás témában

A sárgás felrakódás kialakulhatott a mirigyek szekrétuma esetleg valamilyen ekcémás bőrbetegség miatt is, vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni a kérdésre, keressen fel bőrgyógyászt!

Kérdés: 2012. június 14., 08:30; Megválaszolva: 2012. június 15., 09:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór