pattanás, begyulladt mirigy

Folyamatosan begyulladt mirigyek a hónaljban okozhatnak pattanásokat? Sokféle módot kipróbáltam az antibiotikumos kezeléstől kezdve, de semmi sem okoz látható eredményt az arcomon és mellkasomon lévő pattanásokra. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza bőrelváltozás témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet a kettő együtt is. A pattanásos bőrnek van kezelése. 5-6 hónapos gyógyszeres kezelés, mely után hosszú ideig tünetmentes lehet a bőre. Ezt bőrgyógyász szakorvos tudja kiírni.

Tisztelettel Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. május 11., 16:43; Megválaszolva: 2012. május 14., 13:11
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór