Lehet átmeneti kopaszodás?

Tisztelt Doktor! Az én problémám az lenne, hogy pajzsmirigy túlműködés miatt műtöttek kb 5 éve, és azóta bár elég lassan, de mostanra már elég feltűnően elkopott a hajam.L-Thyroxin nevű gyógyszert szedtem műtét után kb 4 évig, most Euthyroxot szedek.Lehetséges az, hogy a haj kihullása megelőzhető, vagy esetleg visszaállítható? Mert olyat is olvastam már, hogy nem minden esetben halnak el a hajhagymák csak átmenetileg nem "növesztik a hajat".Ön szerint érdemes lenne elmenni egy haj klinikára megvizsgáltatni? Válaszát előre is köszönöm!:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza hajhullás témában

Pajzsmirigyhormon zavaroknál előfordul hajhullás, de a hormonzavar megszűnését követően a hajszálak kinőnek, mivel nem halnak el a hajhagymák. Természetesen érdemes felkeresni személyesen is egy szakembert.

Kérdés: 2012. április 17., 16:33; Megválaszolva: 2012. április 19., 20:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór