Hirdetés
      • érzékeny arcbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Sajnos eléggé száraz, érzékeny, néha viszkető, hámló az arcbőröm, kipirosodásra is hajlamos. Bioderma sensibio forte krémet használok illetve cremor agousius nevű krémet. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne. Az egyik az hogy a bioderma sensibio fortét bármeddig lehet e alkalmazni, illetve most a cremor ag. krém helyett egyik ismerősöm ajánlotta az ung steraini nevű tejkrémet. Kérdésem az lenne hogy mi a külöbség a két krém között? (cremor agousius és az ung steraini krémek között? ) Illetve ha ezek esetleg nem elég jók tudna-e esetleg más krémeket ajánlani a problémára? A válaszokat előre is köszönöm!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! A Bioderma sensibio termékcsaládot nyugodtan használhatja hosszútávon. A cremor aquosus és ung. stearini összetétele teljesen más, de a lényeges különbség hogy az ung. stearini zsírosabb amit nem biztos, hogy az arcbőre jól fog tolerálni. Minden krém használata előtt azt javaslom, hogy először egy kis területen próbálja ki, mondjuk az állánál és ha nem pirosodik ki, nem okoz panaszt másnapra, akkor használja a teljes arcfelületre. Jó termékcsalád még a La-Roche Toleriane termékek kifejezetten érzékeny, allergiás bőrre, de ha a cremor aquosussal nem volt problémája nyugodtan használja továbbra is.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. április 15., 16:55; Megválaszolva: 2012. április 20., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: