• Bőrgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr/ Nő! Remélem sikerül választ kapnom a problémámra. A mellékelt képen látható a jobb bokám külső részén egy piros folt. Széles kidomborodó, szegélyes. Meleg víz hatására erősen vörössé válik. Már kb. 2 éve nem múlik el. Kiváltó oka nem volt. Szépen lassan csak megjelent. Semmiféle tünetet nem produkál. Már 14 orvost végig jártam, köztük szájsebész, bőrgyógyászok, nőgyógyász, érsebész, hőkamerás vizsgálat, góckutatás. Kaptam mindenféle kenőcsöt, fogamzásgátlót stb. Sajnos egyik sem segített. A folt egyre terjeszkedik és húzódik. Egyszerűen már nem tudom, hová forduljak vele. Nem tudom elhinni, hogy érdemleges választ, kezelést nem kapok. Szövetmintát nem vettek. Fagyasztást javasoltak, ami számomra eléggé drasztikus megoldás. Vér és vizelet vizsgálat rendben volt. Nem kaphattam kullancstól fertőzést, külföldön sem jártam ezért ott sem szedhettem össze semmiféle vírust. A bölcsességfogamra gyanakodtak, ami nem megfelelően nő de a doktor úr semmi rendellenességet nem látott és kizárta ennek a lehetőségét. Lényegében a lassan 2 éve tartó kutakodás után ennyit sikerült megtudnom. Remélem öntől kaphatok, valamilyen véleményt, vagy esetleg további ötletet, hogy kihez is forduljak evvel a folttal. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Ahogy a képet meg tudom ítélni elváltozása egy immunlógiai bőrgyógyászati probléma. Neve: Granuloma annulare. Nagyon nehéz a kezelése, mindenképpen maradvány tünettel gyógyul. Bőrgyógyász szakorvos tud ezzel valamit csinálni. Tisztelettel: Stehlich Gábor


        Dr. Stehlich Gábor
        Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Stehlich Gábor

        Kérdés: 2012. április 14., 01:13; Megválaszolva: 2012. április 17., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.