• Nem tudom mi bajom lehet kérem segitsenek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot, Nagy Norbert vagyok, 23 éves és olyan probléma lépett fel nálam hogy pár hete egymás után külön helyeken duzzanatok jöttek ki a felsőtestemen de sose ugyanott és mire kijött a másik addigra az előző elmúlt.Voltam bőrgyógyászaton ott irtak ki egy kenőcsöt és egy gyógyszert, de nem tudtam kiváltani anyagi okokból, akkor a doktornő azt feltételezte h valamilyen allergiám van.Hát én ezen felbuzdulva elkezdtem kisérletezni h mire lehetek és azt vettem észre hogy ha megiszok egy üveg sört akk másnapra kijön a duzzanat utánna ha nem iszok elmúlik de akárhányszor iszok annyiszor kijön. Ez egy kis duzzanatocska ami nem fáj nem ég csak viszket eszelősen. Múlthét pénteken elég sokat sikerült innom és azóta nem hogy nem múlt el egyáltalán még rosszabb lett mint előtte bármikor. Már nemcsak a dudor van hanem a mellkasomtól a hátam közepéig fáj mindenhol a testem, a nyakamat nehezen és elég nagy fájdalom árán tudom megmozditani, éjszaka nem tudok aludni mert arra ébredek h fáj a nyakam és az arcom, szorit a mellkasom, és még ezekhez a fejem is hasogat. Interneten utánnanéztünk h van úgynevezett alkohol allergia én tehát erre gyanakszom. Kérem ha tud valaki segitsen legalább abban hogy tanácsot ad hogy mi lehet ez és ha volt vagy van valakinek ilyen akkor annyi segitséget hogy ki lehet e ebből valahogyan gyógyulni. Köszönöm a választ. Üdvözlettel: Nagy Norbert

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Ilyen hogy alkohol allergia nincs, de az alkohol ronthatja a már meglévő allergiás tüneteket. A leírtak alapján urticaria nevezetű betegsége van. melynek hátterében többféle ok állhat pl. góc, gyulladás a szervezetben, gyógyszerszedés, ételallergia. A sörivás helyett azt javasolnám hogy szedje be az orvos által javasolt gyógyszert, amennyiben tünetei ennek ellenére sem javulnának keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás céljából.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. április 10., 17:50; Megválaszolva: 2012. április 14., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.